AigaV3ProductBackground

LIGHTBEST UL fa'aeletonika palasi

O le a le UL?

UL (Underwriter Laboratories Inc.)-O le UL Safety Laboratory e sili ona fa'atulafonoina i le Iunaite Setete ma o le fa'alapotopotoga tuma'oti pito sili ona tele o lo'o fa'atinoina su'ega saogalemu ma fa'amaonia i le lalolagi.O le UL o loʻo faʻatinoina i le faʻamaonia o le saogalemu o oloa ma le faʻaogaina o pisinisi faʻamaonia saogalemu.O lona sini autu o le mauaina lea o oloa ma se tulaga saogalemu mo le maketi, ma ia saofagā i le faʻamautinoaina o le soifua maloloina o le tagata lava ia ma le saogalemu o meatotino.I tulaga o le faʻamaoniaina o le saogalemu o oloa e avea o se auala lelei e faʻaumatia ai pa puipui faʻapitoa i fefaʻatauaʻiga faʻavaomalo, UL foi o loʻo i ai se sao malosi i le faʻalauiloaina o le atinaʻeina o fefaʻatauaʻiga faavaomalo.

Aisea tatou te manaʻomia ai le UL tusipasi?

1. O le maketi atoa a Amerika e faʻapipiʻi taua tele i le saogalemu o oloa;tagata fa'atau ma tagata fa'atau o le a filifilia oloa ma fa'ailoga UL fa'ailoga pe a fa'atau oloa.

2. UL ei ai se talafaasolopito o le sili atu i le 100 tausaga.O le ata o le saogalemu o loʻo mauaa loloto i tagata faʻatau ma le malo.Afai e te le fa'atau sa'o atu oloa i tagata fa'atau, o le a mana'omia fo'i e tagata fa'atauva'a oloa e iai fa'ailoga fa'ailoga UL e fa'ailoa ai oloa.

3. O tagata fa'atau Amerika ma fa'atau fa'atau e sili atu le talitonuina o oloa a le kamupani.

4. O le feterale, setete, itumalo, ma le malo tele i le Iunaite Setete o loʻo i ai le aofaʻi o le sili atu i le 40,000 itumalo faʻafoe, o loʻo amanaʻia uma le faailoga o le UL.

LIGHTBEST UL fa'aeletonika palasi

I le taimi nei, o le tele o ballasts eletise mo moli uv i luga o le maketi e faʻatatau i tulaga faʻamaonia UL, ma o le tele o latou e le mafai ona pasia faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga, ma o le lamatiaga saogalemu i le faʻaaogaina moni e matua maualuga lava.O nisi o nei oloa o loʻo iai foʻi faʻafitauli e pei o le le lelei o le ballast compatibility, stroboscopic output, ogaoga le le lava le malosi o le moli, mea mana ma isi.

O se moli germicidal masani 18W UVC, pe a faʻafesoʻotaʻi i nisi o polo, o le malosi o le moli e itiiti ifo i le 8W, lea e faʻatapulaʻaina ai le faʻaogaina o le tele o oloa.

I le tali atu i nei faʻafitauli, LIGHTBEST talu ai nei na faʻalauiloa ai se faasologa o polo eletise e fetaui lelei ma tulaga faʻamaonia UL.O se tasi o nai oloa i luga o le maketi e mafai ona ausia le UL tusipasi.E fetaui ma le 120V AC voltage input i Amerika i Matu, o le malosi o le liua o le eletise e maualuga atu i le 90%.

O le maketi i Amerika i Matu e ese mai le maketi i totonu o le atunuu, o ana tulafono faatonutonu e matua lelei, ma o le maketi foi e matua faʻamaonia.Ole mana'oga ole maketi mo lamepa germicidal ultraviolet ua fa'atupula'ia atili.I le tauvaga maketi tutusa, pe faʻafefea ona faoa le avanoa ma atiina ae oloa moli e fetaui ma manaʻoga UL ma manaʻoga o tagata faʻatau o se faʻafitauli e manaʻomia e kamupani moli UV uma ona mafaufau loloto i ai.

LIGHTBEST o se atinaʻe faʻatekonolosi maualuga faʻapitoa i le gaosiga, faʻatau ma auaunaga faʻapitoa o lamepa germicidal ultraviolet ma lagolago faʻaeletoroni ballasts.O oloa a le kamupani o loʻo faʻatatau atoatoa i le maketi moli a Amerika i Matu, ma ua pasia e le eletise eletise tulafono faʻatonutonu saogalemu, fesoʻotaʻiga eletise ma manaʻoga faʻamaonia lelei i Amerika i Matu e pei ole UL ma FCC.

LIGHTBEST o se tasi o nai tagata gaosi tomai faʻapitoa i le maketi, lea e mafai ona tuʻuina atu le atoatoaga o lamepa germicidal ultraviolet ma faʻamalosia le malosi fofo.Afai e te manaʻo e faʻatalanoa pe faʻatau oloa, faʻamolemole asiasi i le upega tafaʻilagi aloaia: https://www.bestuvlamp.com/;https://www.light-best.com/.

tasi.1
tasi.2

Taimi meli: Apr-19-2022