AigaV3ProductBackground

Teʻi: Ole NEMT e fesoʻotaʻi ma togafitiga vai

Ole aso nei ole Iuni 7, 2022, ole aso muamua ole su'ega ulufale ile kolisi mo tamaiti a'oga maualuluga a Saina.O fesili fatuga Saina i le taeao ua faatoa tatala mai.Sei o tatou tilotilo!

Ole 2022 NEMT tu'ufa'atasiga o fesili o lo'o aoteleina e fa'apea:

O fesili tu'ufa'atasiga ole su'ega ulufale ile kolisi 2022 e aotele fa'apea

National voluma A

Faitau mea nei ma tusi pe a manaomia.(60 'ai)

I se miti a Red Mansions, na tusia ai "o le Grand View Garden sa saʻo i le suʻega".Ina ua maeʻa le Grand View Garden na fausia mo le tina itumalo o Princess yuan (Jia Yuanchun), na tusia e tagata le maa o le faapaologa i luga o le alalaupapa i le togalaau.O nisi tagata e fautua mai o le upu "Yiran" e tatau ona ave mai le fuaiupu "Yiran" i Ouyangxiu's tiweng Pavilion;Na talitonu Jia Zheng "o lenei faapaologa e faia i le oomiina o vai", ma o le ulutala "e tatau foi ona avea ma se vaega o le vai", na fautua mai o se upu "Xie" e tatau ona filifilia mai le "Xie i le va o tumutumu e lua", ma nisi. sa vave ona ioe tagata i le igoa “Xie Yu”;Na manatu Jia Baoyu e sili atu ona matagofie le faʻaaogaina o le "Qinfang", ma na luelue le ulu o Jia Zheng i lona ioe.O le upu “Qinfang” o loo faailoa mai ai le vaaiga matagofie o fugalaau ma laau e atagia ai le vai, e le masani ai;E ogatasi foi ma le mataupu o le asiasiga a le aiga o palake a le malo.E manino ma mafaufau loloto.

I mea o loʻo i luga, ua tusia e tagata le faʻailoga, pe faʻafeiloaʻi saʻo, pe faʻaaogaina mo faʻamatalaga, poʻo le faia e tusa ai ma le tulaga, lea na maua ai aʻafiaga faʻapitoa eseese.O lenei faʻalavelave e mafai foi ona faʻamalamalamaina tagata i se lautele lautele ma faʻaosoina mafaufauga loloto.Fa'amolemole tusi se tala e fa'atatau i au lava su'esu'ega ma lou olaga.

Manaoga: filifili le tulimanu saʻo, fuafua le faʻamoemoe, faʻamalamalama le sitaili, ma tusi le ulutala na o oe;Aua le faafoliga, aua le kopi;Aua le fa'aalia fa'amatalaga patino;Le itiiti ifo i le 800 upu.

fesili i le taeao

 

Tusi a le atunuu B

fesili taeao

O le aai o le Olimipeka e lua e susulu i le lalolagi.O Ta'aloga Olimipeka e lua ua fa'aalia ai le maualuga fou o le atina'eina o ta'aloga a Saina, ua fa'aalia ai le aga'i atu i luma o le malosi fa'aleatunuu o Saina, ma molimauina ai lou oso a'e mai se tamaititi fa'avalevalea i se talavou fa'amoemoe.O le tofo i ai, e te lagona ai le mamalu o taaloga ma le malosi o le atunuu;agai i luma i le lumanaʻi, o le a tuʻufaʻatasia oe i le galu o le tautotogo o le toe faʻafouina o le atunuʻu.E le muta le lelei, e le muta le oso.

Fa'amolemole tu'u fa'atasi mea o lo'o ta'ua i luga ma tusi se tala i le autu o le "kolosi, ona kolosi lea" e atagia ai ou lagona ma mafaufauga.

Manaoga: filifili le tulimanu saʻo, fuafua le manatu, faʻamalamalama le sitaili, ma saunia le ulutala;aua le kopiina, aua le faaseseina;aua le fa'aalia fa'amatalaga patino;e le itiiti ifo i le 800 upu.

I le 2008 Beijing Olympic ma Paralympic Games, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o vai otaota i totonu o nofoaga sa maualuga i le 100%.E pei lava o le toʻatele o a tatou tamaiti aʻoga, i le tulaga o le vai, o loʻo faʻamaʻai a tatou pelu mo le sefulu tausaga, taumafai mo le atoatoa, ma tulituliloaina pea le atinaʻe faasaienisi ma tekinolosi.O iinei, matou te fia moomoo i le suʻega ulufale a le kolisi a tamaiti aʻoga i lenei tusiga: se manumalo manuia ma se ulutala i luga o le lisi auro!


Taimi meli: Iuni-08-2022